30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2023
screeneye.gr
No Comments 24 Views

Επίσημο τρέιλερ για την «ΑΜΥ», με τις πρώτες κριτικές από Κάννες να είναι διθυραμβικές

amy_poster-620x918

amy_poster-620x918
“Δεν δακτυλοδεικτώ απλά λέω πως τα πράγματα είναι περίπλοκα» είπε ο Καπάντια στις Κάννες, αρνούμενος αναφορές ότι ρίχνει το φταίξιμο σε μέλος της οικογένειας για το θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ. «Αλλά υπάρχουν θέματα, και ίσως και πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά. Γυρίζω τον καθρέφτη σε όλους λέγοντας πως όλοι κατά κάποιο τρόπο ευθυνόμαστε, είμαστε συνένοχοι ως μέρος ενός συστήματος-ενός συστήματος που κατάντησε τσίρκο.»

ΣΥΝΟΨΗ:

Από τον βραβευμένο με BAFTA Ασίφ Καπάντια (SENNA) το ντοκιμαντέρ «AMY» διηγείται την ιστορία της Έιμι Γουάινχαουζ , βραβευμένη με 6 Grammy, μέσα από δικά της λόγια. Η ταινία περιέχει αδημοσίευτο αρχειακό υλικό και τραγούδια.
Η Έιμι Γουάινχαουζ, μια τζαζ καλλιτέχνης με την αυθεντική σημασία της λέξης, έγραφε και τραγουδούσε μέσα από την καρδιά της, χρησιμοποιώντας το μουσικό της ταλέντο για να αναλύσει τα προβλήματά της. Ο συνδυασμός της ειλικρίνειας και της χαρισματικότητάς της είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μερικά από τα πιο μοναδικά και αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης εποχής.
Η τεράστια επιτυχία της όμως κατέληξε σε ένα έντονο κυνηγητό από τα μίντια που μαζί με τις ταραγμένες σχέσεις και τον άστατο τρόπο ζωής της Έιμι οδήγησαν σε ένα τραγικό τέλος. Η Έιμι Γουάινχαουζ πέθανε τον Ιούλιο του 2011, σε ηλικία 27 χρονών από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ.

Tagged with:

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top