30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2023
screeneye.gr
No Comments 226 Views

Ο Μπεν Άφλεκ φεύγει για Αφρική. Νέο πολιτικό θρίλερ για τους αδύναμους λαούς

af

af

Μετά την απρόσμενη επιτυχία του με την ταινία « Argo» που απέσπασε το Όσκαρ καλύτερης ταινία, ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται σε κινηματογραφική εγρήγορση. Από τη μια ο αμφιλεγόμενος ρόλος του στον νέο «Batman» κι από την άλλη η επερχόμενη του εμφάνιση στο θρίλερ « Livebynight» όπου ο 42χρονος αμερικάνος κρατά ξανά και τον ρόλο του σκηνοθέτη.

Τον επιτυχημένο συνδυασμό θρίλερ και πολιτικής (που είδαμε στο « Argo»), ο Μπεν Άφλεκ θέλει να τον επαναλάβει με ένα εντελώς νέο πρότζεκτ που βρίσκεται στα σκαριά, με επίκεντρο όχι το Ιράν αυτή τη φορά αλλά κάπου στην Αφρική. Η πλοκή του νέου του έργου όπως διέρρευσε στον ξένο τύπο θα έχει να κάνει με την έννοια της νεοαποικιοκρατίας και τα ηθικά όρια που ξεπερνιούνται από τις ισχυρές χώρες του πλανήτη,  στη προσπάθεια τους να καθυποτάξουν οικονομικά τους αδύνατους λαούς. Όλο αυτό βέβαια μέσα από έντονη δράση και σασπένς, βασικοί παράγοντες για να πειστεί το αμερικάνικο κοινό κι όχι μόνον για να συρρεύσει στις αίθουσες.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top