22
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 16 Views

Αναβαθμισμένο το Φεστιβάλ Τραιμπέκα που διοργανώνει ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο με Χέρτζογκ και Φερράρα

tribeca-film-festival

tribeca-film-festival

Σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει το 18ο Φεστιβάλ Τραϊμπέκα που θα διαρκέσει από τις 24 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου. Το Φεστιβάλ φέτος πέτυχε να έχει ισάριθμους υποψήφιους άντρες και γυναίκες στα τρία διαγωνιστικά κομμάτια του. Πολλές ταινίες που θα προβληθούν έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν, μεταξύ αυτών και οι νέες ταινίες των Άμπελ Φεράρα και Βέρνερ Χερτσογκ.

Πενήντα δύο ταινίες μυθοπλασίας και 51 ντοκιμαντέρ θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Στο διαγωνιστικό κομμάτι μετέχουν 12 ντοκιμαντέρ, 10 ταινίες μυθοπλασίας από τις ΗΠΑ και 10 διεθνείς. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν 5 μεταμεσονύχτιες προβολές, και θα προβληθούν 17 ταινίες επιλεγμένες στο τμήμα Viewpoints. Άλλες ταινίες που έχουν ξεχωρίσει είναι το βραβευμένο στο Φεστιβάλ Σαντάνς ντοκιμαντέρ της Νανφού Γουάνγκ “One Child Nation”, η ταινία της Μαίρη Χάριβ για τον Τσαρλς Μάνσον “Charlie Says”, το δικαστικό δράμα του Τζο Μπέρλινγκερ για τον Τεντ Μπάντυ “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, το “Skin” του Γκάι Νατίβ, το “Good Posture” της Ντόλυ Γουέλς και το ντεμπούτο του Κρίστοφέρ Βαλτς ως σκηνοθέτη με το “Georgetown”.

Η ανταποκρίτρια του  Screeneye στη Νέα Υόρκη Μερόπη Κυριάκου θα καλύψει το Φεστιβάλ.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top