13
ΙΟΥΝΙΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 183 Views

Απρόσμενη αναβίωση του “Βαρομετρικού Χαμηλού” από την Άνα Λίλι Αμιρπούρ

cliffhanger-amirpour-momoa

cliffhanger-amirpour-momoa

Μια απρόσμενη σύζευξη δυνάμεων πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον, έτσι η Άνα Λίλυ Αμιρπούρ(A girl walks home alone at night) θα αναβιώσει την ταινία “Βαρομετρικό Χαμηλό” 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα της στις Κάννες. Αυτή τη φορά το καστ θα αποτελείται κυρίως από γυναίκες με τον Τζέισον Μομόα να έχει κάποιο μικρό ρόλο.

Στην ταινία του 1993 πρωταγωνιστούσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε ως διασώστης σε ένα βουνό που πάλευε εναντίον μιας εγκληματικής ομάδας η οποία είχε χάσει 100 εκατομμύρια δολάρια ύστερα από ένα ατύχημα στην περιοχή Rocky Mountains. 

Η Αμιρπούρ σχεδιάζει εδώ και ένα περίπου χρόνο την ταινία αυτή και μάλιστα πέρυσι πήγε μια εκδρομή στα βουνά για να αποκτήσει εμπειρία από πρώτο χέρι. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, την βοήθησε πολύ να βρει τα στοιχεία της ιστορίας που θέλει να πει. “Οι ταινίες δράσης-επιβίωσης έχουν ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μου. Πάντα με τραβούσε αυτό το θέμα των ορειβατών οι οποίοι, όπως οι κινηματογραφιστές, έχουν μια κάποια τρέλα.”

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top