23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 8 Views

Έναρξη του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας

phestibal_epistemonikon_tainion_12

phestibal_epistemonikon_tainion_12

Ξεκινάει σήμερα μια από τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει δωρεάν στην πόλη, το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας.

Οι ταινίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων όπως θετικές επιστήμες, ιατρικές επιστήμες, βιολογία και γενετική, αστρονομία, περιβαλλοντικές επιστήμες, νέες τεχνολογίες, ιστορία της επιστήμης κ.α. Κεντρικό αφιέρωμα του Φεστιβάλ είναι η «Έρευνα και Καινοτομία».

Το Φεστιβάλ από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση το 2006, φροντίζει εκτός από το απολαυστικό μέσο του κινηματογράφου, να πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, μαθητικές προβολές, εκθέσεις, συνδιοργανώσεις διαλέξεων με Πανεπιστήμια και συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού), που βοηθούν στην πιο αποτελεσματική διάδοση της επιστημονικής γνώσης.

Θα διεξαχθεί από 8 εως 14 Νοεμβρίου 2018 και θα λάβει χώρα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48, Αθήνα). Η είσοδος είναι ελεύθερη και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα από εδώ  και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τους στο facebook.

 

 

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top