Έπεται συνέχεια για το ” Sicario” του Ντενί Βιλνέφ

Σίκουελ της περυσινής επιτυχημένης ταινίας “Sicario” ετοιμάζεται από τον σεναριογράφο Τέιλορ Σέρινταν και το σκηνοθέτη Ντενί Βιλνέφ, μετά την απρόσμενη επιτυχία της ταινίας στο παγκόσμιο Box Office. Πρωταγωνιστές και πάλι οι Μπενίτσιο Ντελ Τόρο ,Έμιλι Μπλαντ, Τζος Μπρόλιν.
Στο Μεξικό SICARIO θα πει εκτελεστής.
Στην άνομη περιοχή στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, μια ιδεαλίστρια πράκτορας του FBI(Έμιλυ Μπλαντ) στρατολογείται από έναν κυβερνητικό αξιωματούχο (Τζος Μπρόλιν) για να βοηθήσει στον κλιμακωμένο πόλεμο ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών.
Καθοδηγούμενοι από έναν αινιγματικό σύμβουλο με αβέβαιο παρελθόν(Μπενίτσιο Ντελ Τόρο), η ομάδα ξεκινά ένα κρυφό ταξίδι το οποίο αναγκάζει την Κέιτ να θέσει υπό αμφισβήτηση όλα όσα πιστεύει προκειμένου να επιβιώσει.


