08
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 15 Views

Έρχεται σύντομα: ‘Rolling Thunder Revue’ – το εμπύρετο όνειρο του Σκορσέζε για τον Μπομπ Ντύλαν

dylan_scorsese

dylan_scorsese

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει άλλο ένα ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στη μουσική και για άλλη μια φορά έχει θέμα τον Μπομπ Ντύλαν. Αυτή τη φορά όμως θα διαφέρει απ’ το No Direction Home του 2005 που είχε σαν θέμα την περίοδο μετά το 1966 όπου ο Ντύλαν “μπήκε στη πρίζα” χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά μουσικά όργανα. Το Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese,το οποίο θα βγει στο Netflix κάποια στιγμή φέτος, περιγράφεται ως ένα κράμα “ντοκιμαντέρ, μαγνητοσκοπημένης συναυλίας και εμπύρετου ονείρου” με σκοπό να “συλλάβει το ανήσυχο πνεύμα της Αμερικής του 1975″ κι έτσι θεωρείται πιο πολύ σαν αφηγηματικό έργο παρά σαν το πορτραίτο του καλλιτέχνη.

Ο Ντύλαν θα εμφανιστεί σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δώσει αυτή τη δεκαετία και θα δούμε κι άλλους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής. Δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση ακόμα για το ποιοι θα είναι αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Τζόαν Μπάεζ, ο Σαμ Σέπαρντ που πέθανε το 2017, η Τζόνι Μίτσελ, ο Ρίνγκο Σταρ και η Πάττι Σμιθ. Τίποτα δεν αποκλείεται καθώς ο Σκορσέζε ετοιμάζει αυτό το ντοκιμαντέρ εδώ και πολλά χρόνια.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top