11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 13 Views

Η φαντασία μπλέκεται με την πραγματικότητα στο Kumiko, the Treasure Hunter

Kumiko2

Kumiko2

Η νέα ταινία των αδερφών Ζέλνερ “Kumiko, the Treasure Hunter” είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία. Μια κοπέλα από την Ιαπωνία, η Κούμικο(Ρίνκο Κικουτσί) ζει μια μονότονη ζωή στο μικρό της διαμέρισμα στο Τόκιο με το κουνέλι της. Στον ελεύθερο χρόνο της όμως βλέπει την ταινία Φάργκο των αδερφών Κοέν από μια φθαρμένη βιντεοκασέτα. Πεπεισμένη πως πρόκειται για ντοκιμαντέρ που περιγράφει πραγματικά γεγονότα αποφασίζει να αναζητήσει ένα βαλιτσάκι με χρήματα που έχει χαθεί στην ταινία. Σχεδιάζει λεπτομερώς το μέρος στο οποίο σκοπεύει να ψάξει καθώς πιστεύει πως η μοίρα της θα αλλάξει αν βρει το βαλιτσάκι. Έτσι φεύγει για την Αμερική και αψηφώντας τον βαρύ χειμώνα της Μινεσότα ξεκινά την αναζήτησή της.

Το σενάριο έχει γράψει ο Ντέιβ Ζέλνερ ο οποίος δήλωσε πως το να γράψει το σενάριο ήταν μια ιδιαίτερα περίεργη εμπειρία καθώς υπήρχαν τόσο λίγες πληροφορίες, αλλά και η ιδέα του να κάνει κάποιος ένα τέτοιο κυνήγι θησαυρού είναι τόσο παλαιομοδίτικη στη σημερινή κοινωνία.

Η ταινία προβλήθηκε φεστιβάλ Σάντανς του 2014 και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο ενώ αναμένεται στις αίθουσες τον Φεβρουάριο. Δείτε το τρέιλερ.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top