12
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 59 Views

Φυλακισμένος ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γουάνγκ Κουάν’αν με την κατηγορία της συνεύρεσης με πόρνη

WangQuanAn

WangQuanAn
Συνελήφθη και κρατείται στο Πεκίνο ο  βραβευμένος σκηνοθέτης Γουάνγκ Κουάν’αν (Ο γάμος της Τούγια, White Deer Plain) με την κατηγορία της μίσθωσης πόρνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο βραβευμένος με τη Χρυσή Άρκτο Γουάνγκ  πιάστηκε από τις αρχές με μια πόρνη στις 10 Σεπτεμβρίου σε διαμέρισμα στο Πεκίνο. Η σύζυγός του, η ηθοποιός Ζανγκ Γιούκι, δήλωσε μέσω του blog της πως θα πρέπει να υπομείνουν τις συνέπειες μαζί.

Η πορνεία είναι παράνομη στην Κίνα, ενώ η σύλληψη του Γουάνγκ είναι η τελευταία σε μια σειρά συλλήψεων διάσημων καλλιτεχνών με κατηγορίες για πορνεία, τζόγο ή χρήση ναρκωτικών που πραγματοποιεί η κινεζική κυβέρνηση προκειμένου να τους κάνει παραδείγματα προς αποφυγή.

Εξαιτίας της ίδιας κυβερνητικής καμπάνιας ενάντια στη διαφθορά είχε συλληφθεί πρόσφατα και ο γιος του Τζάκι Τσαν, Τζέισι Τσαν, με την κατηγορία της χρήσης ναρκωτικών, αλλά και ο ηθοποιός Χουάνγκ Χαιμπό για μίσθωση πόρνης.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top