20
ΙΟΥΝΙΟΥ
2018
screeneye.gr
No Comments 17 Views

Η Μαντόνα σκηνοθετεί την βιογραφία της μπαλαρίνας Μικαέλα ΝτεΠρινς

madonna

madonna

 

Η Μαντόνα θα σκηνοθετήσει για την MGM την βιογραφία της μπαλαρίνας Μικαέλα ΝτεΠρινς η οποία μεγάλωσε ορφανή στη Σιέρα Λεόνε και έγινε διεθνούς φήμης χορεύτρια. Η ταινία θα βασιστεί στο βιβλίο που εξέδωσε με τη μητέρα της το 2014, Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina.

michaela-deprince

Ο πατέρας της ΝτεΠρινς σκοτώθηκε όταν αυτή ήταν τριών και η μητέρα της πέθανε από πυρετό και ασιτία μία βδομάδα αργότερα. Τα τρία της αδέρφια πέθαναν σε μικρή ηλικία και ο θείος της την έστειλε σε ορφανοτροφείο. Από εκεί την υιοθέτησε μία οικογένεια από τις ΗΠΑ (η όγδοη από τα 11 παιδιά τους, εννιά από τα οποία ήταν υιοθετημένα) οι οποίοι αναγνώρισαν το ταλέντο της και την ώθησαν να ασχοληθεί με το μπαλέτο. Έκανε το ντεμπούτο της στα 17 στη Νότια Αφρική, το 2012 ήταν θέμα του ντοκυμαντέρ First Position, εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της Beyonce Lemonade και πλέον είναι σόλο μπαλαρίνα στην Εθνική Σκηνή της Ολλανδίας.

Η ταινία θα είναι η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της Μαντόνα μετά την κωμωδία “Ηθική και Χυδαιολογία”του 2008, ενώ τώρα επιμελείται της μεταφοράς του βιβλίου του Άντριου Σον Γκρίερ The Impossible Lives of Greta Wells για να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Στο παρελθόν έχει κάνει την παραγωγή και έχει γράψει το σενάριο του ντοκυμαντέρ I Am Because We Are για τα πάνω από 1 εκατομμύριο ορφανά του Μαλάουι και το μέγεθος του προβλήματος του AIDS στη χώρα από την οποία μάλιστα έχει υιοθετήσει και η ίδια παιδιά.

Tagged with:

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top