22
ΙΟΥΛΙΟΥ
2018
screeneye.gr
No Comments 8 Views

Η μεγαλεπήβολη 3D τριλογία του Ζαν Λικ Γκοντάρ. Το “Goodbye language” προ των πυλών του 67ου Φ.Καννών

godard 2

godard4

Η νέα ταινία του Ζαν Λικ Γκοντάρ «Adieu au langage» (Goodbye language) που θα βγει σε 3D έχει μεγάλες πιθανότητες να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες. Η ταινία αποτελεί το δεύτερο μέρος μιας τριλογίας 3D από τον διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη. Η πρώτη ήταν μικρού μήκους με τίτλο Three Disasters και παρουσιάστηκε στο περυσινό Φ. Καννών.

Η Wild Bunch, διανομέας της ταινίας δίνει και μια ενδιαφέρουσα σύνοψη:

Η ιδέα είναι απλή:

Μια παντρεμένη γυναίκα και ένας εργένης συναντιούνται. Αγαπιούνται, μαλώνουν, μπουνιές πετάγονται στον αέρα. Ένα σκυλί περιπλανιέται μεταξύ πόλης και εξοχής. Οι εποχές περνούν. Ο άντρας και η γυναίκα ξανασυναντιούνται. Το σκυλί βρίσκεται ανάμεσά τους. Το άλλο μέσα στο ένα, το ένα μέσα στο άλλο και γίνονται τρεις. Ο πρώην σύζυγος καταστρέφει τα πάντα.

Μια δεύτερη ταινία αρχίζει: Ίδια με την πρώτη, ίσως και όχι. Από την ανθρώπινη φυλή περνάμε στη μεταφορά που τελειώνει με ένα γάβγισμα και με το κλάμα ενός μωρού. Στο μεταξύ, θα δούμε ανθρώπους να μιλάνε για τον αφανισμό του δολαρίου την αλήθεια των μαθηματικών και το θάνατο του πουλιού κοκκινολαίμη.

godard 5

godard 2

godard 3

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top