06
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 24 Views

Ο Αλ Πατσίνο ως Βασιλιάς Ληρ σε νέα μεταφορά του κλασσικού έργου

pac sh

pac sh

 

Το 2004 ο Αλ Πατσίνο είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην κινηματογραφική μεταφορά του Εμπόρου της Βενετίας παρόλο που εμφανιζόταν μόνο σε 5 σκηνές ως Σάιλοκ. Αυτή τη φορά θα συνεργαστεί με τον Μάικλ Ράντφορντ (Il Postino), για να μεταφέρουν ένα άλλο έργο του Σαίξπηρ στην μεγάλη οθόνη, τον Βασιλιά Ληρ.

Ο Ραντφορντ σε σχόλιά του ανέφερε πως αυτό το έργο είναι στόχος για όλους τους ηθοποιούς καθώς πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό ρόλο που είναι παρόντας σχεδόν σε όλες τις σκηνές του έργου. Τα λόγια του σκηνοθέτη επιβεβαιώνονται αν κρίνουμε από τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στις δύο πιο πρόσφατες μεταφορές του έργου, τον Άντονυ Χοπκινς και τον Σερ Ίαν ΜακΚέλεν.

Σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ιδέα του έργου και αναμένεται σύντομα να μάθουμε και για το υπόλοιπο καστ. Στο μεταξύ ο Αλ Πατσίνο θα εμφανιστεί σε έργα δύο άλλων δημοφιλών σκηνοθετών, στον Ιρλανδό του Μάρτιν Σκορσέζε και το Once Upon a Time in Hollywood του Κουέντιν Ταραντίνο.

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top