22
ΙΟΥΛΙΟΥ
2018
screeneye.gr
No Comments 21 Views

Ο Μπενίτσιο Ντελ Τόρο ξεκινά τον πόλεμο μεταξύ καρτέλ στο “Sicario 2: Day of the Soldado “

sicario2

sicario2

 

Ο Μπενίτσιο Ντελ Τόρο επιστρέφει στον ρόλο του Αλεχάντρο τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο Sicario του Ντενί Βιλνέβ το 2015. Αυτή τη φορά τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Ιταλός Στέφανο Σολίμα και ο Ντελ Τόρο συμπρωταγωνιστεί με τον Τζος Μπρόλιν στον ρόλο του πράκτορα της CIA, Ματ Γκρέιβερ.

Στο “Day of the Soldado” ο Αλεχάντρο προσλαμβάνεται από τον Ματ Γκρέιβερ για να απαγάγει την κόρη ενός μεγαλοεμπόρου ναρκωτικών ώστε να ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ δύο αντίπαλων καρτέλ με σκοπό να αποδυναμωθούν και τα δύο. Το σχέδιό τους αποκαλύπτεται όμως και έρχεται διαταγή να εκτελεστεί το κοριτσάκι, πράγμα που ο Αλεχάντρο δεν μπορεί να κάνει.

“Έχει την ευκαιρία να κάνει πράξη το ‘οφθαλμός αντί οφθαλμού’, αλλά βλέπει ένα μικρό κορίτσι να περνάει όσα πέρασε η κόρη του [την οποία εκτέλεσαν]“, δήλωσε ο Ντελ Τόρο, “…Πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τις διαταγές ή θα προστατεύσει το κορίτσι”.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top