13
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 423 Views

“Ο Χοντρός και ο Λιγνός” ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνη

laurel-and-hardy-john-c-reilly-steve-coogan

laurel-and-hardy-john-c-reilly-steve-coogan

H Sony ετοίμασε μια πολύ ιδιαίτερη ταινία της οποίας τις λεπτομέρειες έδωσε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο με θέμα τους οικουμενικά αγαπητούς κωμικούς Stan Laurel και Oliver Hardy από την εποχή του ασπρόμαυρου κινηματογράφου, γνωστούς σε εμάς ως “Χοντρός-Λιγνός”.

Η ταινία Stan&Ollie μας μεταφέρει στο 1953 με τους κωμικούς να ξεκινάνε μία τουρνέ στα θέατρα της Αγγλίας. Κουρασμένοι πια λόγω ηλικίας και με τις μέρες τις ακμής τους ως βασιλιάδες της κωμωδίας στο Χολιγουντ να έχουν περάσει, το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Οι παραστάσεις τους έχουν απογοητευτικά μικρό κοινό, όμως πάντα κατάφερναν να κάνουν ο ένας τον άλλο να γελάσει και αυτή ήταν η μαγεία τους. Η μοναδική τους σχέση επί σκηνής φέρνει σιγά σιγά το κοινό και τα γέλια κι έτσι ξαναβρίσκουν τους παλιούς τους θαυμαστές αλλά τους μαθαίνουν και οι νεότεροι.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Τζον Σ. Μπάιρντ πρωταγωνιστούν οι Στηβ Κούγκαν ως Σταν Λόρελ(Λιγνός) και ο Τζον Σ.Ράιλι ως’Ολιβερ Χάρντι (Χοντρός). Η ταινία θα παιχτεί στις αίθουσες στις αρχές του 2019.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top