10
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 193 Views

Ο Λάνθιμος και το περίεργο κάστινγκ του

favourite

favourite

Οι ταινίες του Λάνθιμου έχουν γίνει γνωστές για το πόσο περίεργες είναι. Απ’ότι μάθαμε το ίδιο ισχύει και για τις οντισιόν του. Σε δηλώσεις που έγιναν κατά την έναρξη του 50ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης όπου παρουσιάστηκε η τελευταία του ταινία “The Favourite”, οι πρωταγωνιστές Έμμα Στόουν και Νίκολας Χούλτ  ανέφεραν και οι δύο κάποια ανορθόδοξα πράγματα που τους ζητήθηκε να κάνουν.

Η Έμμα Στόουν ανέφερε πως κατά την οντισιόν της ζήτησε να εκπνέει έντονα καθώς διάβαζε το σενάριο, λες και γεννάει. Ο χαρακτήρας που παίζει στην ταινία δεν μένει καν έγκυος ποτέ ούτε εκπνέει έντονα.

Από τον Νίκολας Χουλτ ζητήθηκε να μουρμουρίζει ενώ τα άλλα μέλη της ομάδας με την οποία βρισκόταν διάβαζαν το σενάριο και μετά να αρχίσει να φτιάχνει πράγματα στον αέρα υποκρινόμενος πως υπήρχαν παντού γύρω του ενεργειακά πεδία. Δεδομένου ότι η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τον 18ο αιώνα, ο χαρακτήρας του δεν είχε σε τίποτα να κάνει με ενεργειακά πεδία. Ο Χουλτ ανέφερε πως τέτοια παιχνίδια γινόντουσαν και κατά τις πρόβες συμπληρώνοντας πως “δεν ξέρω πώς επηρρεάζουν αυτά τις ερμηνείες” στο οποίο ο Λάνθιμος απάντησε: “Κι εγώ δεν έχω ιδέα”.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top