16
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 17 Views

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι ανέλαβε την προεδρία της κριτικής επιτροπής στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου

O Ντάρεν Αρονόφσκι θα ηγηθεί της κριτικής επιτροπής στην 65η Berlinale που θα ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2015. Αντίθετα με τους πιο πρόσφατους προέδρους, ο Αμερικανός σκηνοθέτης δεν έχει ποτέ διαγωνιστεί στο φεστιβάλ του Βερολίνου, κέρδισε όμως τον Χρυσό Λέοντα της Βενετίας το 2008 με την ταινία του «Ο Παλαιστής». Ο ίδιος δήλωσε για την ανακοίνωση: «Στην Berlinale ο κινηματογράφος είναι πάντα εντυπωσιακός και συναρπαστικός. Ανυπομονώ να δω τις νεότερες ταινίες από τους καλύτερους σε μια απ’τις καλύτερες πόλεις του πλανήτη».

«Ο Ντάρεν Αρονόφκι έχει ξεχωρίσει στον μοντέρνο κινηματογράφο. Με την καλλιτεχνική του προσέγγιση αρθρώνει με συνέπεια την κινηματογραφική γλώσσα και τις αισθητικές της δυνατότητες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα τον υποδεχτώ ως πρόεδρο της επιτροπής της Berlinale 2015» ανέφερε σε δήλωσή του ο διευθυντής του Φεστιβάλ Βερολίνου, Dieter Kosslick.

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου θα ολοκληρωθεί στις 15 Φεβρουαρίου και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα αποδοθεί τιμητική Χρυσή Άρκτος στον Βιμ Βέντερς.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top