27
ΜΑΪΟΥ
2022
screeneye.gr
No Comments 99 Views

Ο σκηνοθέτης του Φρανκ, Λένι Άμπραμσον, ετοιμάζει ταινία για τον Αμερικανικό Εμφύλιο

abrahamson

abrahamson
Η ιρλανδική εταιρία παραγωγής Element Pictures, που μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη και για την επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, εξασφάλισε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του βιβλίου του Λέερντ Χαντ, Neverhome.

Το βιβλίο εκδόθηκε πριν λίγο καιρό στην Αμερική και διαδραματίζεται τον καιρό του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου (1861-1865). Πρόκειται για την ιστορία της Ας Τόμσον, μιας γυναίκας ενός αγρότη που αφήνει το σπίτι της, μεταμφιέζεται σε άντρα προκειμένου να καταταχθεί στον στρατό των Βορείων και γίνεται ηρωίδα, θρύλος, αλλά και προδότης του αμερικανικού αγώνα.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Λένι Άμπραμσον (Φρανκ, What Richard Did) ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος με τα σχέδια για την ταινία καθώς στο πρόσωπο της Ας βρίσκει μια ηρωίδα έντονη και πρωτότυπη, ενώ το ίδιο ικανοποιημένος φέρεται να είναι και ο συγγραφέας για την ομάδα που έχει αναλάβει να μεταφέρει το μυθιστόρημά του στην μεγάλη οθόνη.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top