23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 24 Views

Ο Willy Wonka επιστρέφει να μας πει την ιστορία του

Willy-Wonka-and-the-Chocolate-Factory-poster

Willy-Wonka-and-the-Chocolate-Factory-poster

Ο ήρωας του Ρόαλντ Νταλ φαίνεται πως θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για να μας αφηγηθεί την ιστορία του με ένα prequel σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο παραγωγός Ντέιβιντ Ζέιμαν. Η ταινία αυτή συζητείται τα τελευταία δύο χρόνια αλλά πλέον μπαίνει στο στάδιο της προετοιμασίας καθώς μπήκε στην ομάδα και ο σκηνοθέτης Πολ Κινγκ(Paddington).

Άγνωστο παραμένει ακόμα ποιος θα ενσαρκώσει τον εκκεντρικό ζαχαροπλάστη με το εργοστάσιο σοκολάτας όπως και το σενάριο μέχρι την περίοδο που έβγαλε τα χρυσά εισιτήρια-προσκλήσεις. Έχουν ακουστεί ονόματα όπως του Ντόναλντ Γκλόβερ και του Ράιαν Γκόσλινγκ σαν υποψήφιοι Γουόνκα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και αν θα μπορέσουν να συμπέσουν τα προγράμματα των πρωταγωνιστών με αυτά των γυρισμάτων. Προς το παρόν το βάρος έχει πέσει στο να φτιαχτεί μια ενδιαφέρουσα ιστορία που να αξίζει την προσοχή του κοινού και της αγάπης που αυτό δείχνει στα έργα του Νταλ.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top