10
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 132 Views

Πλησιάζει το Ταινιοραμα. Ο μαραθώνιος προβολών του cine Αστυ. Δείτε το πρόγραμμα

IMG_3951

IMG_3951

Η σινεφίλ γιορτή που έχει γίνει θεσμός δεκαετίες τώρα στην καρδιά της Αθήνας, στη λήξη κάθε κινηματογραφικής σεζόν, το διαχρονικό Ταινιόραμα, σχεδιάστηκε φέτος για να προβάλλει τις βραβευμένες – και με παγκόσμια πρεμιέρα στα σημαντικά κινηματογραφικά φεστιβάλ του πλανήτη – ταινίες σπουδαίων δημιουργών.

Οι σημαντικότερες ταινίες που προβλήθηκαν και βραβεύτηκαν στα Φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, αλλά και εκείνες που έφτασαν στα Όσκαρ όπως και οι κλασικές που εξακολουθούν να μας γοητεύουν, περιλαμβάνονται στη φετινή διοργάνωση του Ταινιοράματος.

Έτσι λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το αριστουργηματικό «Εμποράκο» του Ασγκάρ Φαραντί, την βραβευμένη «Περίπτωση Συνείδησης» του Βαχίντ Τζαλιλβάντ», τον μεγάλο Ρώσο Αντρέι Σβιάνγκιντσεφ με τα 2 αριστουργηματικά «Χωρίς Αγάπη» και «Λεβιάθαν» συν τους μεγάλους σκηνοθέτες που κάθε χρόνο κοσμούν το πρόγραμμά μας: Μπουνιουέλ, Βέντερς, Λυντς, Ταρκόφσκι, Τσεϊλάν, Τζάρμους, Νταρντέν, Ταβιάνι, Ζία Ζάνγκε κ.ά.
7 εβδομάδες – 49 κινηματογραφικές ημέρες – 143 ταινίες συνολικά – 3 διαφορετικές προβολές καθημερινά με 1 εισιτήριο, είναι το «τετράπτυχο» του φετινού Ταινιοράματος.

Το Ταινιόραμα θα διαρκέσει από τις 16 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουλίου. Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά πατώντας εδώ.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top