08
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 12 Views

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “Appropriate Behavior” που κέρδισε τις εντυπώσεις όπου κι αν προβλήθηκε

appropriate behaviour

appropriate behaviour

Το “Appropriate Behavior” είναι η πρώτη ταινία της Ντεζιρέ Ακχαβάν η οποία εκτός από το να σκηνοθετήσει την ταινία, έγραψε το σενάριο και πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για την ιστορία μιας κοπέλας η οποία ψάχνει να βρει τη θέση της στον κόσμο καθώς η σχέση της τελειώνει και που προσπαθεί να γίνει μια καλή κόρη για τους Πέρσες γονείς της, μια συνειδητοποιημένη bisexual γυναίκα και να ταιριάξει στον μοντέρνο κόσμο του Μπρούκλιν.

Η Σιρίν (Ακχαβάν) είναι κόρη μεταναστών από το Ιράν που ζει στο Μπρούκλιν και δεν της είναι εύκολο να είναι σωστό μέλος της πέρσικης οικογένειάς της. Δεν καταφέρνει να γίνει αποδεκτή από πουθενά: η οικογένειά της δεν ξέρει πως είναι αμφιφυλόφιλη, και η πρώην κοπέλα της, η Μαξίν, δεν καταλαβαίνει γιατί δεν τους το λέει. Ακόμα και τα εξάχρονα αγοράκια της στα μαθήματα κινηματογράφισης που παραδίδει είναι πολύ ζωηρά για να την παρακολουθήσουν. Ύστερα από την ανακοίνωση του αρραβωνιάσματος του αδερφού της με μια κοπέλα που εγκρίνουν οι γονείς τους  και θεωρείται κελεπούρι στην ιρανική κοινότητα η Σιρίν αποφασίζει να κάνει τη μικρή της επανάσταση με το να εμπλακεί σε διάφορες σεξουαλικές περιπέτειες, προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβει τι πήγε στραβά στη σχέση της με την Μαξίν.

Δείτε το τρέιλερ και ένα κλιπ από την ταινία.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top