12
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 69 Views

Η συνέχεια του Big Lebowski έρχεται

jesus-e1520364200579

 

jesus-e1520364200579

Οι φανατικοί του Μεγάλου Λεμπόβσκι, της ταινίας των αδερφών Κοέν που δημιούργησε δικό της cult, θα χαρούν να μάθουν πως 21 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας, θα βγει μια spin-off ταινία που θα συνεχίζει την ιστορία του Χεσούς Κιντάνα ο οποίος είχε μπει στη φυλακή. Στο καστ προστίθενται η Όντρεϊ Τοτού και ο ΜπόμπιΚαναβάλε

Ο Τζον Τορτούρο, ο οποίος ενσάρκωσε τον χαρακτήρα, γύρισε την ταινία “Going Places” το 2016 και ύστερα από πολλές καθυστερήσεις, που όπως δήλωσε ο ίδιος είχαν να κάνουν με το μοντάζ, θα βγει μάλλον σε κάποιο από τα φθινοπωρινά φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του “είναι λίγο τολμηρή ταινία… Δείχνει πόσο ηλίθιοι είναι οι άντρες. Αυτό είναι περίπου το θέμα της ταινίας – οι γυναίκες είναι δυνατότερες και πιο συγκεντρωμένες σαν χαρακτήρες… Είναι κωμωδία, αλλά πολύ ανθρώπινη κωμωδία.”

Το 2017 είχε αποκαλύψει πως ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει στην ομότιτλη ταινία του Μπερνάρ Μπλιέ του 1974. Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει πως πρόκειται για “ένα τρίο απροσάρμοστων των οποίων η αυθάδης, ερωτική δυναμική εξελίσσεται σε μια απρόσμενη ιστορία αγάπης καθώς ο αυθόρμητος και επιπόλαιος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν το παρελθόν και το μέλλον τους τους προκαλεί προβλήματα, ακόμα και όταν άθελά τους κάνουν καλές πράξεις.

Όσο για τους αδερφούς Κοέν, ο Τορτούρο ανέφερε πως τον στήριξαν όταν τους είπε πως ήθελε να εξερευνήσει τις δυνατότητες αυτού του χαρακτήρα πέραν της ταινίας τους λέγοντάς του πως “Πρέπει να το κάνεις γιατί εμείς δεν θα το κάνουμε!”

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top