16
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 156 Views

Η συνέχεια του “Να με φωνάζεις με τ’όνομά σου” – ο συγγραφέας αποκαλύπτει το εξώφυλλο του βιβλίου

find me ac

find me ac

Ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία “Να με φωνάζεις με τ’όνομά σου”, Αντρέ Ασιμάν, αποκάλυψε εχθές το εξώφυλλο του βιβλίου που συνεχίζει την ιστορία του Έλιο και του Όλιβερ. Σε συνέντευξή του δήλωσε πως όταν είδε τους χαρακτήρες του στη μεγάλη οθόνη, εμπνεύστηκε να συνεχίσει την ιστορία τους, κάτι που φαίνεται ακόμα και στο εξώφυλλο το οποίο θυμίζει στα χρώματα και στην γραμματοσειρά την ταινία.

Το βιβλίο θα βγει τον Οκτώβριο και θα μας δείξει πως έχει προχωρήσει η ζωή των δύο πρωταγωνιστών αλλά και του πατέρα του Έλιο, του Σάμιουελ. Σύμφωνα με την περίληψη του βιβλίου ο Σάμιουελ ταξιδεύει από την Φλωρεντία στη Ρώμη για να επισκεφθεί τον Έλιο ο οποίος έχει γίνει ένας εξαιρετικός πιανίστας. Μία τυχαία συνάντηση με μια όμορφη νέα γυναίκα ανατρέπει τα σχέδιά του και αλλάζει τη ζωή του για πάντα. Ο Έλιο μετακομίζει στο Παρίσι όπου κάνει μία σημαντική σχέση, ενώ ο Όλιβερ, που είναι πια καθηγητής στο πανεπιστήμιο και οικογενειάρχης στην Αμερική, σκέφτεται να κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι και πάλι.

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί όσον αφορά το αν θα υπάρξει επόμενη ταινία με τον Τίμοθι Σαλαμέ(Έλιο) και τον σκηνοθέτη Λούκα Γκουαρντανίνο να δηλώνουν πως θα ήθελαν να υπάρξει συνέχεια, ενώ ο Άρμι Χάμμερ(Όλιβερ) είχε εκφράσει έναν κάποιο δισταγμό για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν κάτι όταν το πρώτο μέρος ήταν τόσο όμορφο.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top