11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 166 Views

Τι γνωρίζουμε για τις νέες ταινίες των Κεν Λόουτς, Ατόμ Εγκογιάν και Πάμπλο Λαρέν

Pablo-Larrain-Gael-Garcia-Bernal-620x372

swmy-first-look-still“Sorry We Missed You” θα είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας του Καν Λόουτς και τα γυρίσματα κοντεύουν να τελειώσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα πρόκειται για δραματική ταινία μιας οικογένειας που προσπαθεί να επιβιώσει στο παρόν οικονομικό κλίμα όπου οι περισσότερες δουλειές είναι μικρής διάρκειας και τα έσοδα πολύ περιορισμένα. Η ταινία γυρίζεται στο Νιουκάστλ και αναμένεται να βγει μέσα στο 2019.

'Devil's Knot' film photocall, 61st San Sebastian Film Festival, San Sebastian, Spain - 26 Sep 2013

Η δέκατη έκτη ταινία του Ατόμ Εγκογιάν έχει τίτλο “Guest Of Honour”. Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από τη σχέση ενός πατέρα και της 20χρονης κόρης του η οποία επιθυμεί να παραμείνει στη φυλακή για ένα σεξουαλικής φύσεως έγκλημα για το οποίο έχει εσφαλμένα κατηγορηθεί. Την παραγωγή έχει φροντίσει ο ίδιος ο Εγκογιάν και ο πολυβραβευμένος συνθέτης Μάικλ Ντάνα με τον οποίον έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τα γυρίσματα, που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο, έχουν ολοκληρωθεί και η ταινία αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Pablo-Larrain-Gael-Garcia-Bernal-620x372

Ο Πάμπλο Λαρέν επιστρέφει με την ταινία “Ema” η οποία θα αναπτύξει το θέμα των υιοθεσιών από την πλευρά των γονέων. Πρωταγωνιστούν ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ και η Μαριάνα Ντι Τζιρολάμο ως ζευγάρι που υιοθετούν ένα παιδί αλλά η οικογένειά τους κοντεύει να διαλυθεί όταν γίνεται κάποιο λάθος με την υιοθεσία.

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top