20
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 173 Views

Τρέιλερ: Η Λίζμπεθ Σαλαντερ επιστρέφει στο “Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης”

The-Girl-in-the-Spiders-Web-poster-768x1167

The-Girl-in-the-Spiders-Web-768x512Η Λίζμπεθ Σαλάντερ, η ηρωίδα του Στιγκ Λάρσον, επιστρέφει το Νοέμβριο, αλλά εντελώς διαφορετική. Αυτή η ταινία έχει εντελώς διαφορετικό καστ από τις προηγούμενες, αμερικανικές και σουηδικές ταινίες, και άλλο σκηνοθέτη. Μάλιστα πρόκειται για την μεταφορά του πρώτου βιβλίου της σειράς που δεν έγραψε ο Στιγκ Λάρσον, ο οποίος πέθανε αιφνιδίως το 2004, αλλά ο Ντάβιντ Λάγκερκραντζ .

Στην ταινία  ”Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης(The Girl in the Spider’s Web” πρωταγωνιστεί η αγνώριστη Κλερ Φόι στο ρόλο της Σαλάντερ, η Κλες Μπανγκ ως αντίπαλος και ο Σβέριγκ Γκούντνασον ως Μίκαελ Μπλούμκβιστ, ενώ τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Φέντε Αλβάρες (Evil Dead, Don’t Breathe).

Το τρέιλερ δείχνει την Σαλάντερ να βρίσκει και να τιμωρεί έναν διευθυντή ο οποίος κακοποίησε δύο πόρνες και τη γυναίκα του, και αργότερα να έρχεται αντιμέτωπη με φαντάσματα του παρελθόντος της.

The-Girl-in-the-Spiders-Web-poster-768x1167

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top