11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 14 Views

Τρέιλερ ‘Rolling Thunder Revue’ : Ο Μάρτιν Σκορσέζε για τον Μπομπ Ντύλαν

Rolling_Thunder_Revue-poster

Rolling_Thunder_Revue-poster

Το 1975 ο Μπομπ Ντύλαν ξεκίνησε την πιο αλλόκοτη τουρνέ του. Μαζί με ένα τσούρμο από καλλιτέχνες που επέλεξε προσωπικά, ξεκίνησαν ένα ταξίδι σε όλη την Αμερική για να αφουγκραστούν το κλίμα που επικρατούσε και να εξερευνήσουν νέους δημιουργικούς ορίζοντες. Η τουρνέ Rolling Thunder Revue ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής με τον ίδιο τον Ντύλαν να έχει διάθεση να παίξει με τον κόσμο, να ανανεώνεται διαρκώς μέσα από τα όσα έκανε. Το υλικό αυτής της τουρνέ ανέλαβε ένας άλλος ζωντανός μύθος της Αμερικής, ο Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος όχι μόνο ζωντανεύει το ιδιαιτερο κλίμα της τουρνέ, αλλά επεκτείνει τα όρια του ντοκιμαντέρ δίνοντάς μας μια ιστορία εξερεύνησης της άγνωστης Αμερικής αλλά και της ανάγκης ενός καλλιτέχνη να επαναδημιουργείται.

Εκτός από τον ίδιο τον Μπομπ Ντύλαν στην πρώτη εμφάνισή του μπροστά στη κάμερα εδώ και πάνω από μια δεκαετία, βλέπουμε να μιλούν μεταξύ άλλων και οι Τζόαν Μπάεζ, Ρούμπιν“Hurricane” Κάρτερ, Σαμ Σέπαρντ, Άλεν Γκίνσμπεργκ.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top