11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 22 Views

Τρέιλερ ‘Scary Stories To Tell In The Dark’ : ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο έρχεται για να μας τρομάξει

Scary_Stories_Teaser

Scary_Stories_Teaser

Ο Γκιγιέρμο ντελ Ντόρο ήθελε από χρόνια να μεταφέρει στην οθόνη τη σειρά βιβλίων με τρομακτικές ιστορίες του Άλβιν Σβαρτζ και αυτό θα κάνει τον Αύγουστο. Αν και έχει περιοριστεί στη θέση του παραγωγού, με τον André Øvredal να σκηνοθετεί, το σενάριο είναι βασισμένο σε ιδέα που είχε γράψει ο ίδιος μαζί με τους Πάτρικ Μέλτον και Μάρκους Ντούνσταν.

Η ταινία θα μας πάει στην Αμερική του 1968, κάπου στην επαρχία και μακριά από το ταραγμένο πνεύμα της εποχής, σε ένα μέρος που δεν φαίνεται να αλλάζει, στην Μιλ Βάλεϋ. Εκεί στέκει βαριά ακόμα η σκιά της οικογένειας Μπέλλοουζ και τα ερείπια της έπαυλής τους αποτελούν πόλο έλξης για μια παρέα εφήβων. Όταν βρίσκουν κρυμένο εκεί το βιβλίο που έγραφε η Σάρα, μια κοπέλα που έζησε μια βασανισμένη ζωή και είχε πολλά μυστικά, δεν φαντάζονται πως οι τρομακτικές ιστορίες που έγραφε θα στοιχειώσουν τη ζωή τους.

Παίζουν οι Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur και Natalie Ganzhorn. Δείτε το τρέιλερ!

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top