23
ΜΑΪΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 27 Views

Τρέιλερ: Οι Shoplifters που πήραν τον Χρυσό Φοίνικα πάνε για Όσκαρ

shoplifters

 

shoplifters

Η ταινία Shoplifters του Χιροκάζου Κορεέντα κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα και τώρα ετοιμάζεται και για τα Όσκαρ καθώς αποτελεί την επιλογή της Ιαπωνίας για τις υποψηφιότητες για βραβείο ξενόγλωσσης ταινίας.

Στην ταινία βλέπουμε μια οικογένεια μικροαπατεώνων να έρχονται αντιμέτωποι με μια απρόσμενη κατάσταση. Ύστερα από μία κλοπή που έκαναν, ο Οσάμου και ο ο γιός του βρίσκουν ένα μικρό κοριτσάκι μέσα στην παγωνιά. Η γυναίκα του Οσάμου, αν και αρχικά δίστασε, δέχτηκε να το φροντίσει αφού έμαθε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. ‘Αν και η οικογένειά τους είναι φτωχή, καταφέρνοντας μετά βίας να επιβιώσουν από μικροκλοπές, φαίνεται να ζουν καλά όλοι μαζί. Μέχρι που ένα απρόσμενο γεγονός αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν βάζοντας τους δεσμούς της οικογένειας σε δοκιμασία.

Κάποια στιγμή στην ταινία ρωτούν τον Οσάμου “δεν νιώθεις ενοχές που μάθαινες σε μικρά παιδιά πώς να κλέβουν;” για να τους απαντήσει θλιμμένα “Δεν ήξερα τι άλλο να τους διδάξω”.

 

Πρωταγωνιστούν οι Lily Franky, Sakura Ando, Kengo Kora, Sosuke Ikematsu, Chizuru Ikewaki, Yuki Yamada, Yoko Moriguchi και Akira Emoto.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top