08
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 8 Views

Τρέιλερ ‘To the Ends of the Earth’: μια ταινία για τις Κάννες μας ταξιδεύει στην Αυτοκρατορία του Ταμερλάνου

To-the-Ends-of-the-Earth-poster

To-the-Ends-of-the-Earth-poster

Είμαστε πια στην άνοιξη, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ταινίες που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν πρεμιέρα στο φεστιβάλ Καννών. Η ταινία του Κιγιόσι Κουροσάβα(Before We Vanish) με τίτλο  To the Ends of the Earth (Sekai No Hate Made) είναι μία από αυτές.

Γυρισμένη στο Ουζμπεκιστάν, ξετυλίγει την πορεία μιας νεαρής παρουσιάστριας από την Ιαπωνία, της Γιόκο η οποία αποτυγχάνει στις απόπειρές της να κάνει κάτι ενδιαφέρον για την εκπομπή της παρουσιάζοντας την χώρα. Μέσα από τις δυσκολίες έρχεται σε μια εσωτερική σύγκρουση με τις επιθυμίες τις, δειλιάζοντας να προχωρήσει. Όταν μαθαίνει πως έγινε μια μεγάλη καταστροφή στο Τόκιο, συνειδητοποιεί πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη επικοινωνία. Καθώς μέλη της ομάδας της επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να καλύψουν το γεγονός, εκείνη μένει στο Ουζμπεκιστάν και καθώς εξερευνεί τη χώρα, απελευθερώνεται από όσα την δέσμευαν.

 

 

 

 

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top