11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 42 Views

Ξαναφώναξέ με με τ’όνομά σου – ετοιμάζεται δεύτερη ταινία

call me

call me

Ένα από τα ενδιαφέροντα νέα που βγήκαν από το κόκκινο χαλί στην τελετή των Όσκαρ είναι πως ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο έχει ήδη στα σκαριά το δεύτερο μέρος της ταινίας “Να με φωνάζεις με τ’όνομά σου”.

Η ταινία θα βασίζεται στο κομμάτι του βιβλίου που δεν είδαμε στην οθόνη όπου ο Έλιο και ο Όλιβερ συναντιούνται ξανά μετά από κάποια χρόνια στην Αμερική.

“Ήδη επεξεργαζόμαστε την υστορία με τον (συγγραφέα) Αντρέ Ασιμάν, και θα βρεθούμε πέντε ή έξι χρόνια μετά, σχεδόν στη δεκαετία του ’90″, δήλωσε ο σκηνοθέτης. “Θα είναι μία νέα ταινία, με διαφορετικό ύφος. Θα δείτε πολύ από την ανατολική ακτή της Αμερικής… Θα ταξιδέψουν σε όλο το κόσμο”.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Γκουαντανίνο είχε πει πως θα ήθελε να γυρίσει την συνέχεια όταν ο 22χρονος πρωταγωνιστής Τίμοθι Σαλαμέ θα είναι 25 χρονών, στην ηλικία του Έλιο στα τέλη των 80s. Η ταινία θα αγγίζει και το θέμα του HIV/AIDS όπως υπήρχε την εποχή εκείνη.

“Πιστεύω πως ο ‘Ελιο θα είναι σινεφίλ, και θα ήθελα να είναι σε ένα σινεμά να βλέπει το Encore του Πολ Βεκιάλι. Αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη σκηνή [της συνέχειας]“, είπε ο Γκουαντανίνο.

“Κατά τη γνώμη μου, το Να με φωνάζεις μπορεί να είναι το πρώτο κεφάλαιο στη ζωή αυτών των ανθρώπων οι οποίοι συναντήθηκαν σ’εκείνη τη ταινία,και αν η πρώτη είναι η ιστορία της ενηλικίωσης και το πως γίνεται νεαρός άντρας [ο Έλιο], τότε στο επόμενο κεφάλαιο θα βρίσκει τη θέση του στον κόσμο. Τι θέλει και τι έχει μείνει μερικά χρόνια αργότερα από τα τόσα συναισθήματα που τον έκαναν αυτόν που είναι”.

Όταν ερωτήθηκε πότε περίπου να περιμένουν οι φαν η ταινία, ο σκηνοθέτης απάντησε πως “πρέπει να φτιάξουμε το σενάριο πρώτα, αλλά θα το κάνουμε”. Η ταινία παρόλο που έχασε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Α’Αντρικού Ρόλου, πήρε αυτό του Προσαρμοσμένου Σεναρίου και σίγουρα θα αξίζει την αναμονή.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top