10
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 37 Views

Στα χνάρια του πολιτικού φιλμ “Αι Ειδοί του Μαρτίου” η νέα δουλειά του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκρίν με Σαντρα Μπούλοκ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Γιοακίμ Ντε Αλμέιντα

our brand is crisis2

our brand is crisis1

Με όλο και περισσότερους σταρ συμπληρώνεται το καστ της δραματικής κωμωδίας που ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκρίν(Joe, Γελαστός Πρίγκιπας) με τίτλο  “Our brand is crisis”. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο ντοκιμαντέρ της Rachel Boynton το οποίο εξέταζε τις τακτικές μάρκετινγκ που χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια των πολιτικών περιοδιών πριν από εκλογές.

our brand is crisis

Στην ταινία θα δούμε να εφαρμόζονται αυτές οι τακτικές στη Λατινική Αμερική για την εκλογή του Βολιβιανού προέδρου. Οι πρώην σύμβουλοι του προέδρου Κλίντον, James Carville και Stan Greenberg, θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον πρόεδρο της Βολιβίας να επανεκλεγεί . Ο πρόεδρος είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε χρόνια και πρόκειται για έναν ψυχρό άνθρωπο, που δεν έχει καμιά επαφή με τον απλό κόσμο, έχει μια ιδιαίτερη αντιπάθεια για την εργατική τάξη και επιπλέον πάσχει και από άνοια.

Τον πρόεδρο της Βολιβίας θα υποδυθεί ο Πορτογάλος ηθοποιός Γιοακίμ Ντε Αλμέιντα(Desperando, Σε εχθρικό έδαφος) ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει το δυνατό καστ της ταινίας. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Σαντρα Μπούλοκ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Σκοτ ΜακΝάρι, Αν Ντάουντ και Άντονι Μακί.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top