22
ΙΟΥΛΙΟΥ
2018
screeneye.gr
No Comments 5 Views

Δήλωση Τρίερ για τη νέα του ταινία “The House That Jack Built”

Lars_von_Trier_1_photo_by_Christian_Geisnæs-hor

Lars_von_Trier_1_photo_by_Christian_Geisnæs-hor

O Λαρς Φον Τρίερ στη νέα του ταινία με τίτλο “The House That Jack Built” εστιάζει σε έναν κατά συρροήν δολοφόνο (Ματ Ντίλον) υψηλής ευφυΐας . Ο θεατής παρακολουθεί τις δολοφονίες του πρωταγωνιστή τις οποίες εκλαμβάνει ως έργα τέχνης, μέσα σε μια περίοδο 12 ετών.
Ο Τρίερ δήλωσε: Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι οι Ματ Ντίλον και Μπρούνο Γκανζ θα είναι οι πρωταγωνιστές του “The House That Jack Built”. Θεωρώ και τους δύο ηθοποιούς ως σταθμούς για την κινηματογραφική μου εξέλιξη. Πέρα από το γεγονός ότι μια τέτοια συνεργασία θα αφήσει εποχή, είναι και εξαιρετικοί ηθοποιοί που δένουν αρμονικά στην «κινηματογραφική μου οικογένεια». Αναμένω με χαρά και περηφάνια την επικείμενη συνεργασία και με τους δύο.»

About the author:
Has 66 Articles

H Ελίνα Τραϊφόρου σπούδασε κινηματογράφο στο Reading της Αγγλίας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο σενάριο και τη σκηνοθεσία στο Sheffield. Δίδαξε θεωρία κινηματογράφου στο Ash in Art και έχει γυρίσει ταινίες μικρού και μεσαίου μήκους, κυρίως ντοκιμαντέρ. Έχει εντρυφήσει στο πολωνικό σινεμά και ιδιαίτερα στη φιλμογραφία του Κριστόφ Κισλόφσκι. Έχει εκδώσει επίσης διάφορες ποιητικές συλλογές.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top