13
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 16 Views

Δυο ταινίες για τις Κάννες: “Trois souvenirs de ma jeunesse” και “An”. Δείτε τα τρέιλερ

an-sweet-red-bean-paste-poster

Trois-souvenirs-de-ma-jeunesse-le-nouveau-Desplechin-

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για το φετινό φεστιβάλ των Καννών, οι φήμες για το ποιες ταινίες θα συμπεριληφθούν δίνουν και παίρνουν. Δύο από τις ταινίες που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα και να διαγωνιστούν στο φεστιβάλ είναι η “Trois souvenirs de ma jeunesse” του Αρνό Ντεσπλεσίν και “An” της Ναόμι Καουάσε.

Στο “Trois souvenirs de ma jeunesse(Τρία όνειρα της νεότητάς μου)” ο Αρνό Ντεσπλεσίν μαζί με τον Ματιέ Αμαλρίκ που πρωταγωνιστεί, επανεξετάζουν τα όσα ειπώθηκαν σε μια από τις πρώτες τους συνεργασίες, στην ταινία του 1996 “Comment je me suis disputé… (ma vie sexuelle)”. Ο χαρακτήρας του Πολ Ντένταλους επιστρέφει για να αφηγηθεί τις ανέμελες κι ατίθασες μέρες των νιάτων του.

an-sweet-red-bean-paste-poster

Το “An” της Ναόμι Καουάσε φαίνεται να είναι μια ταινία λεπτών ισορροπιών και ήπιων τόνων. Αφηγείται την ιστορία του Σένταρο, ενός ιδιοκτήτη φούρνου που πουλά τα παραδοσιακά ιαπωνικά γλυκά ντοραγιάκι που είναι σαν κεκάκια με γέμιση από γλυκό κοκκινο φασολάκι. Η ζωή του αλλάζει όταν προσλαμβάνει την Τόκουε, μια 70χρονη γυναίκα με παραμορφωμένα χέρια η οποία όμως φτιάχνει γέμιση για τα ντοραγιάκι με πολύ μοναδική γεύση πράγμα που κάνει ξαφνικά τους πελάτες να κάνουν ουρά έξω από το μαγαζί του για να τα πάρουν.

Ακόμα και αν δεν κάνουν πρεμιέρα στις Κάννες, πρόκειται για ταινίες που φαίνονται ενδιαφέρουσες. Δείτε τα τρέιλερ παρακάτω.

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top