17
ΙΟΥΝΙΟΥ
2021
screeneye.gr
No Comments 18 Views

Εκνευρισμένος από ένα λάθος ο Ταραντίνο βάζει στο ράφι το «The Hateful Eight»

tarantino-script-leak

tarantino-script-leak

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταραντίνο έμαθε πως το σενάριο του «The Hateful Eight» διέρρευσε από τη στιγμή που το έδωσε σε έναν μικρό κύκλο ηθοποιών και αποφάσισε να μην σκηνοθετήσει τελικά την ταινία. Ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Τελείωσα το σενάριο, το πρώτο προσχέδιο, και δεν σκόπευα να το γυρίσω μέχρι τον επόμενο χειμώνα, σε ένα χρόνο δηλαδή. Το έδωσα σε 6 ηθοποιούς και βγήκε στη δημοσιότητα.»

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στον Ταραντίνο από τον ατζέντη του, Μάικ Σίμπσον όταν ο τελευταίος άρχισε να λαμβάνει τηλεφωνήματα από ατζέντηδες ηθοποιών για να πάρουν μέρος στην ταινία. Στο ερώτημα ποιος μπορεί να το διέρρευσε ο Ταραντίνο απαντά : «Έδωσα το σενάριο σε έναν από τους παραγωγούς του Django ο Τιμωρός, τον Ρέτζι Χάντλιν και άφησε έναν ατζέντη να έρθει σπίτι του κι να το διαβάσει. Αυτό είναι προδοσία αλλά όχι τόσο γιατί ο ατζέντης δεν έφυγε με το σενάριο. Αυτό που ακολουθεί όμως είναι απολύτως κακεντρεχές.

Το έδωσα σε 3 ηθοποιούς. Τους Μάικλ Μάντσεν, Μπρους Ντερν και Τιμ Ροθ. Ο μόνος που ξέρω ότι δεν το έκανε είναι ο Τιμ Ροθ. Ένας από τους άλλους άφησε τον ατζέντη του να το διαβάσει και τώρα ο ατζέντης του το πάσαρε σε όλο το Χόλιγουντ…. Θα το δημοσιεύσω λοιπόν αλλά εκεί τελειώνει η ιστορία. Θα ξεκινήσω κάτι άλλο.» Ο Ταραντίνο αποκάλυψε ότι πιστεύει πως η διαρροή προήλθε από το CAA που εκπροσωπεί τον Μπρους Ντερν. Σύμφωνα με πηγές το πρόβλημα προήλθε όταν ο Ταραντίνο έδωσε το σενάριο χωρίς υδατογράφημα, το οποίο αποτρέπει κάποιον από το να διαρρεύσει μυστικά το σενάριο. Η έλλειψη υδατογραφήματος έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλεί δυσκολία στο να αποδείξει κανείς ότι το σενάριο έπεσε σε λάθος χέρια.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top