23
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 13 Views

Η ανθρώπινη φύση και η τεχνητή νοημοσύνη δοκιμάζουν τα όριά τους στο θρίλερ Ex_Machina

ex-machina-movie-poster-images

ex-machina-movie-poster-images

Σε ένα απροσδιόριστο, κοντινό μέλλον ο 24χρονος προγραμματιστής Κάλεμπ (Ντομχαν Γκλίσον), κερδίζει αυτό που θεωρεί ευκαιρία της ζωής του σε ένα διαγωνισμό, μια εβδομάδα στο σπίτι του διευθυντή της εταιρίας στην οποία εργάζεται, του Νέιθαν (Όσκαρ Άιζαακ). Το σπίτι του Νέιθαν είναι φαινομενικά ένας απομονωμένος παράδεισος, εκεί όμως ο Νέιθαν ενημερώνει τον νεαρό προγραμματιστή πως τον έφερε για να συμμετέχει σε ένα πείραμα. Πρέπει να επικοινωνήσει με το πρώτο ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη, την Άβα (Αλίσια Βικαντέρ), και να δουν αν μπορεί να επιδείξει ικανότητες ίδιες ή δύσκολο να διαχωριστούν από αυτές ενός ανθρώπου. Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς ο Κάλεμπ αρχίζει να έλκεται από την Άβα και να αμφισβητεί τις προθέσεις του Νέιθαν για το πείραμα στο οποίο του ζήτησε να συμμετέχει.

Το Ex_Machina είναι ένα καλοφτιαγμένο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του συγγραφέα και –πλέον- σκηνοθέτη Άλεξ Γκάρλαντ.

Δείτε το τρέιλερ.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top