18
ΜΑΡΤΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 107 Views

O Σαίξπηρ στο σήμερα. Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “Anarchy” με τους Εντ Χάρις και Ήθαν Χοκ

anarchy1

Cymbeline

Η νέα ταινία του Μάικλ Αλμερέιντα με τον τίτλο Anarchy είναι μια μεταφορά του έργου του Σαίξπηρ ‘Κυμβελίνος’ στην Αμερική του σήμερα, με τη μάχη να μαίνεται ανάμεσα σε μια ομάδα εμπόρων ναρκωτικών και διεφθαρμένων αστυνομικών.

Ο βασιλιάς Κυμβελίνος είναι ο αρχηγός της ομάδας Briton Motorcycle Club που έρχεται σε σύγκρουση με την διεφθαρμένη Ρωμαϊκή αστυνομία, ενώ η όμορφη αλλά απείθαρχη κόρη του Ιμογένη αποκρούει τις επιθέσεις που γίνονται στην τιμή της και στις προσπάθειες να την σκοτώσουν. Η γυναίκα του Κυμβελίνου και ο γιός της φιλοδοξούν να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία, ενώ ο γάμος της Ιμογένης με τον Πόστουμο υπονομεύεται από την επέμβαση του Ιάκιμου, ενός κακόβουλου ξένου. Η ταινία βασίζεται στην κλασσική δυναμική των θεμάτων του έργου του Σαίξπηρ, της αγάπης και της προδοσίας, της εκδίκησης και της συγχώρεσης, του θανάτου και της ανανέωσης.

Στην ταινία παίζουν οι Εντ Χάρις, Μίλα Γιόβοβιτς, Ήθαν Χοκ, Ντακότα Τζόνσον, Πεν Μπάτζλεϊ, Αντόν Γιέλτσιν, Τζον Λεγκουιζάμο και Μπιλ Πούλμαν.

Δείτε το τρέιλερ.

Anarchy anarchy1 Anarchy film

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top