The Father: Άντονι Χόπκινς και Ολίβια Κόλμαν ως πατέρας και κόρη

Οι Άντονι Χόπκινς και Ολίβια Κόλμαν “έκλεισαν” χθες συμφωνία για μία ταινία βασισμένη στο επιτυχημένο θεατρικό έργο The Father(Ο Πατέρας) του Φλόριαν Ζέλερ.
Ο Άντονι Χόπκινς θα έχει τον ομώνυμο ρόλο ενός ατίθασου και πολύ ανεξάρτητου ανθρώπου ο οποίος καθώς γερνάει αρνείται κάθε είδους βοήθεια από την κόρη του Αν (Κόλμαν). Δεν γίνεται όμως να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα καθώς η κόρη του θα μετεγκατασταθεί στο Παρίσι μαζί με τον σύντροφό της. Καθώς ο πατέρας προσπαθεί να καταλάβει και να προσαρμοστεί στις νέες του συνθήκες αρχίζει να αμφισβητεί τους αγαπημένους του, το μυαλό του και την πραγματικότητα γύρω του.
Το σενάριο έχουν γράψει ο Γάλλος συγγραφέας Ζέλερ μαζί με τον Οσκαρικό Κρίστοφερ Χάμπτον(Επικίνδυνες Σχέσεις). Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Μάιο στην Αγγλία.


