11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 12 Views

Πρώτο τρέιλερ για το “Everybody Wants Some” του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Everybody Wants Some

everybody-1

Το σίκουελ του παλαιότερου του έργου «Dazed and Confused»  με τίτλο “Everybody Wants Some” του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ απέκτησε το πρώτο του τρέιλερ. Το έργο θα προβληθεί στα Φεστιβάλ Σαντάνς  και Βερολίνου.

Το έργο τοποθετείται στη δεκαετία του 80 την εποχή του κολεγίου. Είναι μια κωμωδία που περιστρέφεται γύρω από μια παρέα που προσπαθεί να προσανατολιστεί μεταξύ της ελευθερίας και των ευθυνών που προκύπτουν από την απουσία της επιτήρησης στην ενηλικίωση. Ο Λινκλέιτερ επίσης αναφέρει για τη θεματολογία της ταινίας: «Φτάνεις στο κολέγιο και ακούς Van Halen και πηγαίνεις σε ντίσκο για να «ρίξεις» κοπέλες αλλά τελικά καταλήγεις σε ένα κλαμπ που παίζει πανκ ή σε ένα μπαρ που παίζει κάντρι μουσική… Είναι ενδιαφέροντα χρόνια από πλευράς αισθητικής καλλιέργειας γιατί πηγαίνουν σε ένα καλλιτεχνικό πάρτι και ακούνε Talking Heads και σκέφτονται «Τί είμαι; Είμαι πανκ; Είμαι new wave; Είμαι χέβι μέταλ;» Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Tyler Hoechlin, Wyatt Russell, Ryan Guzman, Zoey Deutch, Will Brittain, Glen Powell.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top