22
ΙΟΥΛΙΟΥ
2018
screeneye.gr
No Comments 6 Views

Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι συμφώνησαν.. για την Χίλαρι

Hillary 2

Hillary 2

Σκάλωσε το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για το βίο και την πολιτεία της πρώην υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α Χίλαρι Κλίντον όπως ανακοίνωσε χθες  το τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ για να το ακολουθήσει πριν από λίγη ώρα και το NBC,  το οποίο ετοίμαζε τηλεοπτική σειρά 4 ωρών στην προβεβλημένη σύζυγο του Μπιλ Κλίντον.

Το CΝΝ άφησε τον σκηνοθέτη Τσαρλς Φέργκιουσον να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, αναφερόμενος σε πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν από το Δημοκρατικό Κόμμα αλλά και από τους Ρεπουμπλικάνους  για να ακυρωθεί το όλο εγχείρημα.

Αντίθετα το NBCεξέδωσε ξημερώματα Δευτέρας μια ανακοίνωση που έλεγε ότι αλλάζουν οι προτεραιότητες των τηλεοπτικών σειρών για το 2014 και μέσα στον νέο προγραμματισμό αφαιρέθηκε η μίνι σειρά αφιερωμένη στη Χίλαρι Κλίντον σε σκηνοθεσία Κόρτνει Χαντ( Παγωμένο Ποτάμι).

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θεωρούσε ότι θα υπήρχε μια άνευ προηγουμένου προβολή στην Κλίντον που είναι πιθανόν να διεκδικήσει την προεδρία των Η.Π.Α σε 3 χρόνια, κι από την άλλη οι Δημοκρατικοί θα βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο αν θίγονταν θέματα που θα έπλητταν το προφίλ της πρώην υπουργού των εξωτερικών.

Οι πολιτικές πιέσεις εφαρμόζονται παντού όχι μόνο στην Ελλάδα με τα Μέσα Ενημέρωσης δυστυχώς να κηδεμονεύονται όσο τίποτα άλλο.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top