11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 110 Views

Και ταινία ετοιμάζει ο Γουόνγκ Καρ Γουάι – θεματική συνέχεια των In the mood for love και 2046

2046

2046

Πολλά τα νέα για τον Γουόνγκ Καρ Γουάι αυτές τις μέρες και ευτυχώς όλα καλά. Εκτός από την σειρά την οποία ετοιμάζει στην Κίνα για την μικρή οθόνη, στα σκαριά είναι και μια ταινία με τίτλο Blossoms. Για το Blossoms μίλησε κατά την βράβευσή του από το Hong Kong Film Writers Association, επιβεβαιώνοντας πως η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του 2019 και θα είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του 2013 του Τζιν Γιουτσέν με τον ίδιο τίτλο.

Στην ομιλία του ανέφερε πως το σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο ύστερα από τέσσερα χρόνια δουλειάς σε αυτό. Είπε ακόμα για πρώτη φορά πως “το Blossoms θα είναι το τρίτο μέρος του In the mood for love και 2046″, δήλωση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δεδομένου πως οι δύο αυτές ταινίες μαζί με την Days of Being Wild θεωρούνταν μια τριλογία. Ανέφερε επίσης πως δεν έχει γίνει κάποιο κάστινγκ ακόμα, αλλά οι ηθοποιοί θα πρέπει να μιλάνε τη διάλεκτο της Σανγκάης, διάλεκτο που ακούσαμε και στο In the Mood for Love.

Η ταινία θα ακολουθήσει τρεις κατοίκους της Σανγκάης από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 μέχρι το τέλος της Πολιτιστικής Επανάστασης και ως την δεκαετία του ’90, με κάποια κομμάτια να γυρίζονται και στο Σαν Φρανσίσκο.

Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του “η Σανγκάη είναι η πόλη μου και ο χρόνος στον οποίο διαδραματίζεται το βιβλίο είναι ο καιρός που έλειπα στο Χονγκ Κονγκ γιατί πήγα στο Χονγκ Κονγκ όταν ήμουν 19, το 1963. Δεν επέστρεψα στη Σανγκάη μέχρι τα τέλη του ’90. Αυτή είναι η ευκαιρία μου να καλύψω τα κενά που έχασα με την απουσία μου.”

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top