08
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 5 Views

‘Man From Reno’ μια ταινία για τους φαν του νουάρ

Man-From-Reno-Poster

Man-From-Reno-Poster

Σε μια μικρή πόλη νότια του Σαν Φρανσίσκο ο σερίφης Πολ Ντελ Μοράλ οδηγεί μες την ομίχλη για να πάει σπίτι του όταν κατά λάθος χτυπάει έναν πεζό, έναν Ιάπωνα που ήταν μόνος του. Πριν όμως γίνει κάποια έρευνα ο άντρας εξαφανίζεται από το νοσοκομείο χωρίς να αφήσει ίχνη.

Την ίδια περίοδο μια συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου, η Άκι Ακαχόρι ταξιδεύει ως το Σαν Φρανσίσκο προκειμένου να ξεφύγει από την περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου βιβλίου της – μια εντελώς πρόχειρη συνέχεια στην παγκόσμια γνωστή σειρά της με πρωταγωνιστή τον «Επιθεωριτή Τακάμπε». Νιώθοντας μόνη και ευάλωτη ξεκινάει μια σχέση με έναν μυστηριώδη Ιάπωνα που ταξίδευε από το Ρίνο και μένει στο ίδιο ξενοδοχείο. Ο νέος της εραστής, ο Άκιρα Σουζούκι, είναι γοητευτικός και χαρισματικός αλλά εξαφανίζεται απότομα από το ξενοδοχείο αφήνοντας πίσω του τη βαλίτσα του και μια σειρά από ερωτήματα. Τα μονοπάτια του σερίφη Ντελ Μοράλ και της Ακαχόρι θα διασταυρωθούν όταν θα προκύψει πως ο άντρας αυτός είναι μπλεγμένος σε μια υπόθεση δολοφονίας.

Το Man From Reno είναι μια νεο-νουάρ ταινία μυστηρίου που άφησε καλές εντυπώσεις στα φεστιβάλ που προβλήθηκε. Η σκηνοθεσία είναι του Ντέιβ Μπόιλ(Daylight Savings) και πρωταγωνιστούν η Άγιακο Φουτζιτάνι(ΤΟΚΥΟ!), ο Πέπε Σέρνα (Scarface) και ο Κάζουκι Κιταμούρα(Kill Bill).

Δείτε το τρέιλερ

man-from-reno-2 man_from_reno_poster

Tagged with:

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top