11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 11 Views

Η 7η τέχνη υποκλίνεται στον Νέλσον Μαντέλα

Mandela_-_Long_Walk_to_Freedom_poster

Mandela_-_Long_Walk_to_Freedom_poster

To « Mandela:Long Walk to Freedom», βασισμένο στην αυτοβιογραφία του  Νέλσον Μαντέλα είναι η πρώτη από τις δύο πολυσυζητημένες ταινίες της φετινής χρονιάς για τον ηγέτη και πρώην πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής.

To «Mandela:Long Walk to Freedom» σε σκηνοθεσία του Τζάστιν Τσάντγουικ ακολουθεί τον Μαντέλα από την παιδική του ηλικία στο χωριό μέχρι την εκλογή του ως πρόεδρο της Νότιας Αφρικής το 1994.

Ο Γουίλιαμ Νίκολσον (Ο μονομάχος,Οι Άθλιοι) έχει γράψει το σενάριο ενώ ο Ίντρις Έλμπα υποδύεται τον Μαντέλα και η βρετανίδα Ναόμι Χάρις την Γουίνι, δεύτερη γυναίκα του. Η βασιλική και ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο κι  στο Odeon Leicester Square όπου θα παρευρεθούν μέλη της βασιλικής οικογένειας και συντελεστές της ταινίας.

Περιμένουμε μέχρι τέλος του χρόνου κι ακόμη μία το έργο  « Winnie» που θα είναι η βιογραφία της δεύτερης συζύγου του σπουδαίου Μαντέλα.

Επιμέλεια: Ελίνα Τραϊφόρου

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top