11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 15 Views

Διήμερο masterclass του Γιάννη Οικονομίδη στη Λευκωσία

oikonomides

oikonomides

Η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου εγκαινιάζει το νέο της οίκημα διοργανώνοντας ένα διήμερο masterclass με τον βραβευμένο Κύπριο σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη και προσκαλώντας άτομα του χώρου, ηθοποιούς, φοιτητές και σινεφίλ σε ένα μεγάλο πάρτι, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015.

Το οίκημα έχει παραχωρηθεί στην ΕΣΚ από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Είναι ένα υπέροχο κτίριο στην Παλιά Λευκωσία το οποίο από εδώ και πέρα θα στεγάζει την ΕΣΚ, θα φιλοξενεί προβολές, εργαστήρια και θα αποτελεί γενικά τον χώρο συνεύρεσης και επικοινωνίας των ανθρώπων του σινεμά, της τηλεόρασης και των οπτικοακουστικών τεχνών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

15:00 – 19:00 Ανάλυση και συζήτηση της ταινίας “Η Ψυχή στο Στόμα”

19:15 – 21:15 Προβολή της ταινίας “Σπιρτόκουτο”

21:15 Πάρτι εγκαινίων της στέγης της Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου με μουσική, ποτό και φαγητό από τους Serial Grillers! ! !

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 1

5:00-19:00 Ανάλυση και συζήτηση της ταινίας “Το Μικρό Ψάρι” Είσοδος €20 / €10 για τα μέλη της ΕΣΚ / δωρεάν για φοιτητές με φοιτητική ταυτότητα Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα email στο info@cyprusdirectors.eu για να δηλώσουν συμμετοχή.

Τοποθεσία: Οίκημα Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου, Οθέλλου 27, Λευκωσία (πίσω από εργοστάσιο Μιτσίδη – Πύλη Αμμοχώστου) Πληροφορίες 99 431778

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top