11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 13 Views

Δράμα μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ και σκηνοθέτη τον Μπενουά Ζακό

Benoît Jacquot

Benoît Jacquot

Ο Μπενουά Ζακό («Αντίο βασίλισσα») αποκάλυψε σε masterclass που έδωσε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Μαρακές πριν την προβολή της ταινίας του «3 coeurs» πως η επόμενη ταινία του θα είναι ένα δράμα μυστηρίου με τίτλο «Bain de minuit». Το μέχρι στιγμής καστ της ταινίας είναι αρκετά εντυπωσιακό καθώς συμπεριλαμβάνει τους Ζεράρ Ντεπαρτιέ, Βινσέντ Λιντόν και Σαντρίν Κιμπερλέν.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Τζορτζ Χαράρ «Reunion at Red Paint Bay». Στη μικρή αμερικανική πόλη Red Paint στο Μέιν ζει και εργάζεται ένας οικογενειάρχης δημοσιογράφος του οποίου η ζωή ταράζεται όταν κάποιος που τον παρακολουθεί αρχίζει να του στέλνει κάρτ ποστάλ με λεπτομέρειες από το όχι και τόσο καθαρό παρελθόν του αλλά και να απειλεί την οικογένειά του.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε επίσης πως από καιρό ήθελαν να συνεργαστούν με τον Ντεπαρτιέ με τον οποίο ανήκουν στην ίδια γενιά και είναι χρόνια φίλοι, οπότε χαίρεται ιδιαίτερα γι’αυτήν την πρώτη τους συνεργασία.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top