16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2021
screeneye.gr
No Comments 39 Views

O Φράνσις Φορντ Κόπολα έτοιμος να ξεκινήσει το όνειρο της “Megalopolis”

ffc

ffc

Στα 80 του πλέον,  ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, και 8 χρόνια μετά την τελευταία του ταινία (Twixt), ξεκινάει το μεγαλόσχημο πλάνο του για την ταινία  επιστημονικής φαντασίας Megalopolis. Η ταινία θα μας μεταφέρει σε μια φουτουριστική Νέα Υόρκη όπου ένας αρχιτέκτονας μάχεται έναν συντηρητικό δήμαρχο για τα πλάνα τους όσον αφορά την πόλη, δείχνοντας παράλληλα πολλές ακόμα ιστορίες και χαρακτήρες. Τα σχέδιά του για την ταινία ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 80 με ηθοποιούς όπως ο Γουόρεν Μπίτι και η Μέριλ Στριπ κατά καιρούς να συζητούνται για διάφορους ρόλους. Η ταινία “μπήκε στο ψυγείο” όταν έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 γιατί η υπόθεση της ταινίας περιείχε μια καταστροφική επίθεση αρκετά παρόμοια.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε πως το σενάριο είναι έτοιμο και αναζητούν το καστ, ενώ ο επικρατέστερος πρωταγωνιστής ως τώρα είναι ο  Τζουντ Λο.  Η παραγωγή μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και φέτος.

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top