11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 14 Views

Ο Μοχσέν Μαχμαλμπάφ ξεκινά γυρίσματα για το “The President”

AS10Foo4TdHcCodOkV

AS10Foo4TdHcCodOkV

Ο Μοχσέν Μαχμαλμπάφ ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα του ταινία το «The President» στις 13 Φεβρουαρίου.
Η ιστορία της ταινίας τοποθετείται σε μια φανταστική χώρα του Καυκάσου όπου ένας δικτάτορας χάνει την εξουσία του έπειτα από πραξικόπημα. Τότε αυτός και ο εγγονός του ξεκινούν ένα ταξίδι μεταμφιεσμένοι ως μουσικοί του δρόμου και γνωρίζουν καθημερινούς ανθρώπους μέσα από ένα νέο πρίσμα.
Ως συνήθως όλη η οικογένεια Μαχμαλμπάφ θα δουλέψει στην ταινία με τη γυναίκα του και τους γιους του να αναλαμβάνουν το μοντάζ και τις κόρες του να έχουν θέσεις κλειδιά στην παραγωγή.
Εκπρόσωπος της BAC που έχει αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις δήλωσε πως «είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε πάλι με τον Μοχσέν Μαχμαλμπάφ και την οικογένειά του σε μια σεναριακά δυνατή και σύγχρονη προσέγγιση θεμάτων που απασχολούν το τώρα. Αυτή η ιστορία παγκόσμιας κλίμακας δεν είναι μόνο συναισθηματικά συγκινητική αλλά υπερβαίνει σύνορα, γλώσσες και κινηματογραφικά είδη.  Και σίγουρα θα προκαλέσει ενδιαφέρον σε κοινό του εναλλακτικού αλλά και του πιο παραδοσιακού σινεμά. Με πειστικό ύφος, αυτή η σύγχρονη ιστορία μυθοπλασίας είναι τρυφερή και αστεία και θα προσελκύσει άτομα από όλο τον κόσμο.»
Ο παραγωγός του «The President» Μάικ Ντάουνι προσθέτει πως «Ο Μοχσέν αναπτύσσει και μορφοποιεί το σενάριο τους τελευταίους μήνες στο Τμπιλίσι της Γεωργίας. Έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους ηθοποιούς, έκαναν εκτεταμένα πρόβες και είναι πανέτοιμος για το γύρισμα.»

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top