23
ΜΑΪΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 42 Views

Ο Ρίντλεϋ Σκοτ ετοιμάζει δεύτερο Μονομάχο

γλαδνοτ

γλαδνοτ

Παρόλο που ετοιμάζει τρία άλλα πρότζεκτ αυτόν τον καιρό, ο Ρίντλεϋ Σκοτ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία μιας συνέχειας της ταινίας Μονομάχος που το 2000 έσπασε τα ταμεία, ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ καταφέρνοντας να κερδίσει 5 συμπεριλαμβανομένων αυτών της Καλύτερης Ταινίας αλλά και Α’ Αντρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου. Φυσικά καθώς ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Μάξιμους, σκοτώθηκε στο τέλος δεν πρόκειται να επιστρέψει από τους νεκρούς για να παίξει.

Ο δεύτερος Μονομάχος θα συνεχίσει με την ιστορία του Λούκιου Βέρου, γιου της Λουκίλλας και εγγονού ενός από τους καλύτερους αυτοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, του Μάρκου Αυρήλιου τον οποίο σκότωσε ο γιος του ο Κόμμοδος(Χοακίν Φοίνιξ) προκειμένου να τον διαδεχτεί. Ο Λούκιος διαδέχτηκε τον τυραννικό Κόμμοδο αφότου τον σκότωσε ο Μάξιμος στην αρένα. Ο Μάξιμος νωρίτερα είχε σώσει τον Λούκιο και την μητέρα του κάνοντάς του έτσι μεγάλη εντύπωση.

Το σενάριο ετοιμάζεται όπως και ο γενναίος που θα διαδεχτεί τον Ράσελ Κρόου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top