15
ΙΟΥΝΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 19 Views

O Τζέιμς Άιβορυ διαφωνεί με την ιδέα της συνέχισης του “Να με φωνάζεις με τ’όνομά σου”

James-Ivory

James-IvoryΎστερα από την μεγάλη επιτυχία της ταινίας “Να με φωνάζεις με τ’όνομά σου” έχουμε ακούσει και από τους δύο πρωταγωνιστές, Τίμοθι Σαλαμέ και Άρμι Χάμερ, να μιλούν για το ότι θα υπάρξει ένα δεύτερο μέρος. Σε συνέντευξη που έδωσε όμως ο σεναριογράφος της ταινίας Τζέιμς Άιβορι, ο οποίος μάλιστα πήρε και το Όσκαρ Σεναρίου για την ταινία, φάνηκε να είναι κάθετα αρνητικός:

“Όχι, δεν πρόκειται (να συμμετέχω) και δεν θα ήθελα να συμμετέχω. Δεν μπορώ να φανταστώ να πρέπει να κάνω τον Τίμοθι Σαλαμέ να μοιάζει 45. Θα ήταν απαίσιο και θα φαινόταν τόσο ψεύτικο αν αυτό σκοπεύουν να κάνουν! Όπως και να έχει, ο Αντρέ Ασιμάν [ο συγγραφέας του βιβλίου] σε συνομιλία μας γέλασε με την ιδέα. Είπε πως δεν ήταν καλή ιδέα. Δεν μπορούν να κάνουν μια συνέχεια νομίζω χωρίς αυτόν. Οι χαρακτήρες και η ιστορία είναι δικά του. Αλλά η ιδέα φαίνεται να έχει πεθάνει, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό τελευταία. ”

Η συνέντευξη δόθηκε στα πλαίσια της επανέκδοσης της ταινίας του “The Bostonians” ύστερα από ψηφιακή επεξεργασία.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top