14
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 26 Views

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν συνηγορεί υπέρ μιας κινηματογραφικής εκδοχής του «Game οf Thrones»

Game-Of-Thrones-Season-4-Wallpaper-ipad-mini-tricks2

 

game-of-thrones-season-4

Μιλώντας στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του φανταστικού στο Νοσατέλ, ο δημιουργός του «Game of Thrones» Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκάλυψε ότι θα ήθελε να γυριστεί σε ταινία η τηλεοπτική σειρά. Ο συγγραφέας απέρριψε στο παρελθόν προτάσεις για μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη αλλά φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη.
«Αν συνεχίσουμε με 7 ή 8 σεζόν και η σειρά έχει ακόμα μεγάλη απήχηση ώστε να λάβουμε 200 εκ. δολάρια για να χρηματοδοτηθεί μια τεράστια επική ταινία… βεβαίως!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Μάλιστα έχουν ήδη γίνει προτάσεις για μια κινηματογραφική βερσιόν «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εγκριθεί. Σε κάποιους αρέσει η ιδέα. Σε άλλους όχι.» Ο Μάρτιν φαίνεται ότι είναι υπέρμαχος της ιδέας  και επισήμανε ότι το «Game of Thrones» έχει ήδη το μεγαλύτερο καστ και μπάτζετ στην τηλεόραση «αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με το πόσα ξοδεύει ο Πίτερ Τζάκσον για μια ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»… το να γίνει κάτι σε τέτοια κλίμακα θα ήταν καταπληκτικό.»
Η τηλεοπτική σειρά παίχτηκε μάλιστα και στη μεγάλη οθόνη στο Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν και στο κέντρο τεχνών Λίνκολν της Νέας Υόρκης. «Η σειρά δείχνει πολύ ωραία στη μεγάλη οθόνη, μιλάμε για πολύ μεγάλη οθόνη.» είπε ο Μάρτιν.
Όσο για το αν θα πρέπει η κινηματογραφική μεταφορά του «Game  of Thrones» να γίνει σε 3D δήλωσε πως «Δεν με νοιάζει το 3D. Μου προκαλεί πονοκέφαλο.»

Tagged with:

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top