24
ΙΟΥΝΙΟΥ
2018
screeneye.gr
No Comments 23 Views

Πρόσκληση για υποβολή ταινιών από το Φ. Εθνογραφικού Κινηματογράφου

call1

call1

Το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας – Ethnofest συνεχίζει το ταξίδι του στη διερεύνηση του κόσμου μέσα από τον εθνογραφικό φακό. Ενόψει της ένατης διοργάνωσής του, το Ethnofest απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή ταινιών που παρατηρούν, προσεγγίζουν με όλες τις αισθήσεις και αναστοχάζονται πάνω στα υποκείμενα και τις θεματικές τους με τη χρήση των εργαλείων της οπτικής ανθρωπολογίας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ανθρωπολόγους και κοινωνικούς επιστήμονες συναφών ακαδημαϊκών πεδίων, οι οποίοι πραγματοποιούν την κινηματογραφική τους αναζήτηση μετά από την απόκτηση του μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τους τίτλου και σε κινηματογραφιστές/κινηματογραφίστριες που έχουν συνεργαστεί με ανθρωπολόγους ή άλλους κοινωνικούς επιστήμονες για τη δημιουργία της ταινίας τους. Αναζητούμε επίσης φοιτητικές ταινίες που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο διπλωματικών εργασιών διδακτορικών διατριβών ή σε ένα ευρύτερο ακαδημαϊκό πλαίσιο από φοιτητές/φοιτήτριες ανθρωπολογίας ή συναφών ακαδημαϊκών πεδίων.

Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις για ταινίες που έχουν ολοκληρωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 31η Μαΐου 2018. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις του Ethnofest και συμπληρώστε την αίτηση (θα τα βρείτε εδώ). Θα χαρούμε να λάβουμε την ταινία σας!

*Το 9ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας – Ethnofest θα διεξαχθεί στα τέλη Νοεμβρίου 2018.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top