10
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 19 Views

Πόστερ και επίσημη σύνοψη του θρίλερ “Sicario” από τον ταλαντούχο Ντενίς Βιλνέβ. Πρεμιέρα 19 Μαΐου στις Κάννες

denis-villeneuves-sicario-600x422

sicario-emily-blunt-600x422

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στις Κάννες, έχουμε την επίσημη σύνοψη της ταινίας θρίλερ “Sicario” με τους Έμιλυ Μπλαντ, Τζος Μπρόλιν και Μπενίτσιο Ντελ Τόρο.

denis-villeneuves-sicario-600x422

Στο Μεξικό SICARIO θα πει εκτελεστής.

Στην άνομη περιοχή στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού, μια ιδεαλίστρια πράκτορας του FBI(Έμιλυ Μπλαντ) στρατολογείται από έναν κυβερνητικό αξιωματούχο (Τζος Μπρόλιν) για να βοηθήσει στον κλιμακωμένο πόλεμο ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών.

Καθοδηγούμενοι από έναν αινιγματικό σύμβουλο με αβέβαιο παρελθόν(Μπενίτσιο Ντελ Τόρο), η ομάδα ξεκινά ένα κρυφό ταξίδι το οποίο αναγκάζει την Κέιτ να θέσει υπό αμφισβήτηση όλα όσα πιστεύει προκειμένου να επιβιώσει.

sicario-emily-blunt-josh-brolin-600x422

 

Σύμφωνα με τον Ντελ Τόρο «είναι μια ταινία για τις επιλογές που πρέπει να κάνεις. Είναι δύσκολο να πεις αν κάποιος χαρακτήρας στο “Sicario” είναι πραγματικά καλός ή κακός. Ο σκοπός πράγματι αγιάζει τα μέσα; Τι γίνεται αν βρεθείς σε μια κατάσταση όπου θες να σκοτώσεις έναν άνθρωπο και σκοτώνεις 20 αθώους; Σκότωσες τον κακό αλλά με τι κόστος;»

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Ντενίς Βιλνέβ ο οποίος αυτό το καιρό σχεδιάζει τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας “Blade Runner”. 

sicario-poster

Tagged with:
RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top